Expressive art therapy

Munay ki

Munay ki

Munay ki η αρχαία σαμάνικη διδασκαλία
Η παράδοση
Το Munay-Ki προέρχεται από μια λέξη Κέτσουα που σημαίνει «σ ‘αγαπώ.» Το Munay-Ki είναι οι εννέα τελετουργικές διαδικασίες για να γίνουμε το πρόσωπο της σοφίας και της δύναμης που έχει αποδεχθεί την επιστασία για όλη τη δημιουργία. Οι τελετουργικές διαδικασίες είναι κοινές σε όλες τις σαμανικές παραδόσεις, αν και εκφράζονται σε διαφορετικές μορφές σε διαφορετικές κουλτούρες. Προέρχονται από τις μεγάλες παραδόσεις της κοιλάδας του Ινδού που ήρθαν στην Αμερική από τους πρώτους θεραπευτές και θεραπεύτριες που διέσχισαν τα στενά Βering από τη Σιβηρία κατά τη διάρκεια της περιόδου των παγετώνων περίπου πριν από 30.000 χρόνια. Αυτά τα θαρραλέα άτομα ήταν οι Λάικα, οι φύλακες της παλιάς γης.
Οι Λάικα ήταν πάντα κοινοί άνδρες και γυναίκες που ζούσαν εκπληκτικές ζωές. Δεν γεννήθηκαν με ειδικά δώρα από το Πνεύμα, αλλά έχουν αποκτήσει ασυνήθιστη χάρη και δύναμη με την προσευχή, τη μελέτη των σοφών διδασκαλιών ή της ενóρασης, και της πειθαρχίας. Μερικοί έφτασαν να είναι γνωστοί ηγέτες και θεραπευτές, ενώ άλλοι έζησαν ήσυχη ζωή, μεγαλώνοντας τα παιδιά τους και καλλιεργώντας καλαμπόκι. Οι Λάικα ένοιωσαν ότι οι άνθρωποι θα έρθουν στο Munay-Ki όταν θα ήταν έτοιμοι και θα αισθάνονταν ένα κάλεσμα για να το πράξουν.
Πολλοί από εσάς έχετε λάβει τέτοιο κάλεσμα από το Πνεύμα, και περιμένετε για να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο και στη ζωή σας. Όταν φτάσετε στη διδασκαλία των Φυλάκων της Γης με ειλικρινή βούληση και ανοιχτή καρδιά, σύντομα θα παρατηρήσετε ότι δεν είστε μόνοι. Θα βρεθείτε στην παρέα με ομοϊδεάτες ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν με ηθική και όραμα. Θα βρεθείτε στην παρέα των Φυλάκων της Γης που ζούσαν σε αυτόν τον πλανήτη πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια, αυτά τα φωτεινά όντα που αποτελούν πλέον μέρος της μεγάλης μήτρας της ζωής. Αυτοί οι Φύλακες της Γης θα προσθέσουν τη δύναμη και το όραμά τους στο δικό σας.
Καθώς εκδηλώνεται η εμπειρία Munay-Ki,, θα νιώσετε την παρουσία και θα αισθανθείτε τη σοφία αυτών των φωτεινών όντων που έχουν βγει από το γραμμικό χρόνο και τώρα κατοικούν στον ιερό χρόνο, στο άπειρο, απαλλαγμένοι από τη λαβή του κάρμα και της επαναγέννησης. Το Munay-Ki θα καθαρίσει το φωτεινό ενεργειακό πεδίο σας από τα ψυχικά υπολείμματα που άφησαν τα παρελθοντικά τραύματα. Καθώς αυξάνει το επίπεδό της δόνησης σας, αυτά τα φωτεινά όντα, θα έρθουν σε σας και θα σας καθοδηγήσουν. Συνδεθείτε με αυτά, και θα είστε σε θέση να θυμηθείτε ιστορίες που δεν είχατε ζήσει ποτέ άμεσα, αλλά που είναι τώρα δικές σας. Θα θυμηθείτε να κάθεστε γύρω από μια φωτιά με το βουβάλι πίσω σας, και να διαλογίζεστε σε έναν πέτρινο ναό πάνω από τη γραμμή χιονιού.
Δεδομένου ότι οι Φύλακες της Γης προέρχονται και από το μέλλον, μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε πρόσβαση στο ποιοι θα είμαστε σε 10.000 χρόνια από τώρα. Οι μνήμες από το παρελθόν είναι στη διάθεση των Λαϊκά, οι οποίοι έχουν αυτή την τεράστια δεξαμενή γνώσης που υπάρχει εκτός του χρόνου. Τα οράματα του μέλλοντος έρχονται σαν δυνατότητες, γιατί τα πάντα στο μέλλον είναι ακόμα σε δυνητική μορφή. Γι’ αυτό οι Φύλακες της Γης από τους Hopi, τους Μάγια, τους Ίνκας, καθώς και πολλά άλλων εθνών συγκεντρώνονταν τακτικά για να προσευχηθούν για την ειρήνη στη γη. Το πράττουν προστρέχοντας στα πιθανά μελλοντικά σενάρια για τον πλανήτη με σκοπό να βρουν ένα σενάριο στο οποίο τα ποτάμια και η ατμόσφαιρα είναι καθαρή, και οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία μεταξύ τους και με τη φύση. Η πράξη της αναζήτησης αυτού του επιθυμητού μέλλοντος το εγκαθιστά στο συλλογικό πεπρωμένο μας και το καθιστά λίγο πιο πιθανό από ό,τι ήταν πριν, γιατί έχει αποκτήσει μια άλλη κβάντα ενέργειας από αυτές των Φυλάκων της Γης.
Όταν συνδεθούμε με αυτά τα φωτεινά όντα, οι ιστορίες τους γίνονται ιστορίες μας:Πραγματικά «θυμόμαστε» να διασχίζουμε τα Βερίγγεια Στενά ή τη διέλευση των Sonora Desert στην Κεντρική Αμερική, ή ακόμα και πριν από αυτό, περνώντας τα Ιμαλάια για να φτάσουμε στις εύφορες πράσινες κοιλάδες κατά το μεγάλο ταξίδι μας βόρεια από την Ινδία. Όταν ερχόμαστε σε επαφή με τους Φύλακες της Γης από το μέλλον, μας γίνονται διαθέσιμες γνώσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των βαθύτερων βιολογικών παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία μας. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την επιστημονική σοφία, η οποία λέει ότι οι κληρονομικές μας προδιαθέσεις μπορούν να ενημερώνονται μόνο από το παρελθόν, δηλαδή, από τα δώρα και τις ασθένειες που είχαν οι πρόγονοί μας. Οι Λάικα ξέρουν ότι όταν είμαστε απαλλαγμένοι από τα όρια του χρόνου, το μέλλον μπορεί να φτάσει προς τα πίσω σαν ένα γιγάντιο χέρι και να μας τραβήξει προς τα εμπρός. Μπορείτε να επηρεαστείτε από το ποιος γίνεστε.
Καθώς λαμβάνετε το Munay-Ki, τα τσάκρας σας θα καθαρίσουν και θα αποκτήσετε ό,τι οι Λαϊκά ονομάζουν «το σώμα του Ουράνιου τόξου». Αυτό συμβαίνει όταν τα τσάκρας σας λάμπουν με την αρχική λάμψη τους. Να θυμάστε ότι κάθε ένα από τα τσάκρας έχει ένα χρώμα, και όταν είναι λαμπερά με το αρχικό τους φως, εκπέμπουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Όταν είναι θαμπά από τραύματα, από αυτή και τις προηγούμενες ενσαρκώσεις, το φωτεινό ενεργειακό μας πεδίο αποκτά μια γκριζωπή απόχρωση και τα τσάκρας μας γίνονται πισίνες των ψυχικών λυμάτων. Τη στιγμή που θα αποκτήσουμε το σώμα του ουράνιου τόξου, οι φωτεινοί Φύλακες της Γης μπορεί να φτάσουν σε εμάς, επειδή αναγνωρίζουν ότι μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα . Όταν συμβαίνει αυτό, αν έχετε αναπτύξει την ικανότητα να βλέπετε τον αόρατο κόσμο, μπορείτε να διακρίνετε τις πρώην φυσικές μορφές αυτών των φωτεινών μορφών. Μερικές φορές, οι άνθρωποι θα αντιληφθούν αυτούς τους αρχαίους Φύλακες της Γης σαν ιθαγενείς αμερικάνους υπερήλικες, που φορούν ρούχα από την Ασία ή γούνες από τη Σιβηρία, ή ακόμη και φτερά από τον Αμαζόνιο. Μερικές φορές θα είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Και θα έχετε πρόσβαση στη σοφία και τις ιστορίες τους. Τελικά, όπως θα αποκτάτε την εμπειρία του 7ου, 8ου, και του 9ου βαθμού θα μπορείτε να κατεβάσετε μια νέα και καλύτερη έκδοση του λογισμικού που ενημερώνει το φωτεινό ενεργειακό σας πεδίο, η οποία θα ενημερώσει στη συνέχεια τις βαθύτερες βιολογικές σας προδιαθέσεις, δίνοντας οδηγίες για το πώς να δημιουργήσετε ένα νέο όργανο που θα γεράσει , θα θεραπευτεί, και θα πεθάνει με διαφορετικό τρόπο.
Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για την προσέλκυση των φωτεινών Φυλάκων της Γης. Θα έρθουν σε σας όταν τους καλέσετε να το πράξουν και είστε έτοιμοι να τους δεχθείτε. Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται. Δεν θα σας ενοχλήσουν με κανένα τρόπο, αλλά είναι διαθέσιμοι για να σας υποστηρίξουν στην προσπάθειά σας να φέρετε λίγο περισσότερο φως και θεραπεία στον κόσμο. Είναι επίσης εκεί για να σας προστατεύσουν από την αρνητικότητα και τις τρομακτικές ενέργειες του σημερινού κόσμου.

Close Menu